Persillepesto

Pesto er godt i alle varianter, men ingenting slår persille! 

Pesto
Pesto ala @nybyhagen.

1 stor bunt persille

olivenolje

1 dl nøtter eller frø (feks. valnøtter, mandler, solsikkefrø, pistasjnøtter, pinjekjerner e.l.)

Hvitløks – mengde etter smak

Sitronsaft og sitronskall (økologisk)

Parmesan eller annen hard ost

Salt og pepper

Alle ingrediensene kjøres til passende konsistens med stavmikser eller i foodprosessor. Smak til, og balanser salt og syre.

persillepesto
Knekkebrød med persillepesto er en favoritt i Byhagen. Foto @nybyhagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s